maandag, 31 augustus 2015 02:00

Ik ben een welp. Maar wie ben ik?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Waarom / doel van de activiteit

Deze opkomst staat in het teken van kijken naar jezelf, en de omgeving. De welpen hebben namelijk een activiteit die in het teken staat van het 'Ik-insigne'.

Beschrijving van de activiteit

Raksha is altijd bezig met het begeleiden van de jonge welpjes, en hen alles te leren wat ze in de jungle moeten weten. Is het niet met eten verzamelen, dan is het wel het opruimen van het wolvenhol. Deze keer echter, laat Raksha hen de omgeving ontdekken, en niet alleen de omgeving, maar ook leert ze de welpen in de spiegel te kijken! Aan de hand van de insigne-eisen gaan de welpen zichzelf en de omgeving bekijken. In de insigne-eisen is dit uitgewerkt voor 3 verschillende niveau's, zodat de welpen ieder iets kunnen doen wat ze uitdaagt! Laat indien nodig de oudere welpen, de jongere helpen.

Voorbereidingstijd

Voorbereidingstijd gaat vooral zitten in het feit dat de welpen de activiteiten moeten voorbereiden. Dit betekent dat je als leiding tijdig moet aankondigen dat dit insigne eraan zit te komen. Spreek met de welpen door wat er van hen verwacht gaat worden zodat ze zich goed kunnen voorbereiden.

Benodigd materiaal

  • Afhankelijk van het niveau van de welpen.

Tips

  • Let op niveauverschillen tussen de welpen.
  • Zie voor meer informatie de insigne-eisen.
Lees 4295 keer Laatst aangepast op vrijdag, 04 december 2020 17:16
Log in om reacties te plaatsen