Zoekresultaten (22)

Sorteer in oplopende volgorde...

Doe mee met de digitale dropping op maar liefst 30 locaties.

Geef een online kookles waarbij de kinderen live thuis kunnen meedoen. Zo hoeven ze een keer niet op elkaar te wachten bij de oven!

Het spel is afgeleid van het TV-programma De Slimste Mens. Net als op TV zijn er 3 spelers (persoonlijk vindt ik teams van 2 leuker & praktischer ivm. grootte van de groep).

Welpen ontdekken dat onkruid in hun eigen straat en stad eigenlijk heel mooie stoepplantjes zijn. Ze leren plantjes goed te bekijken en zo de natuur dichtbij te waarderen. Ze helpen daarmee de Hortus botanicus in Leiden met onderzoek.

Crazy Online 88 is een spannende race tegen de klok en tegen elkaar.

Om over te schakelen naar een duurzame(re) levensstijl zullen we allemaal keuzes moeten maken. Deze keuzes zijn verre van gemakkelijk en vaak zijn er verschillende actoren bij betrokken die andere uitkomsten willen. Het dilemma spel laat scouts nadenken over deze keuzes op een speelse manier.

De Explo's organiseren online een internationale opkomst. De bedoeling is dat ze contanct vinden met een groep scouts van ongeveer hun eigen leeftijd ergens anders in de wereld, en online samen iets gaan doen.

Omdat we de komende paar weken geen scouting opkomsten op de blokhut draaien hebben we een online scouting spel voor jullie gemaakt!

Met je speltak samen online Among Us spelen! Winnen de crewmates of de impostors?

Met pasen ga je natuurlijk altijd eieren zoeken. Maar hoe doe je dat nou online?

Pagina 1 van 3