Hathi - Memory spel

Luisteren naar de verhalen van Hathi en dit verwerken in een eigen gemaakt memoryspel. Geheugen training.

De leiding is verkleed als olifanten. In colonne komen Hathi en zijn zonen het clubhuis binnen. Hathi kan heel goed verhalen vertellen en begint het verhaal 'Hoe de vrees' te vertellen. Ook kan het verhaal 'de jungle lijft in' verteld worden. Deze verhalen kunnen worden verwerkt in het maken van een memoryspel.

Maak per nest een onderdeel van het memory-spel over olifanten. Laat ze hierin kennisvragen verwerken, maar ook stukken uit de verhalen. Aandachtsvelden per nest: eten, verzorging, leven in de jungle, watervrede, kenmerken van olifanten. Tijdens het maken van het spel lopen Hathi en de andere olifanten rond om de welpen een handje te helpen.

Inlezen van de verhalen van Hathi en het regelen van olifanten outfits. Klaarleggen materiaal om memory-spel te maken.

• Materialen om het memory-spel te kunnen maken.
  • Olifanten kostuums

Wil je meer informatie over Hathi en zijn verhalen, lees dan het Welpenkompas.

Lees 1544 keer Laatst aangepast op donderdag, 28 februari 2019 15:28

ExpressieIdentiteitSport & Spel