zondag, 04 september 2022 13:20

Zoektocht naar jonge woudlopers handboek

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Waarom / doel van de activiteit

Jong Woudlopers waar Kwik, Kwek en Kwak en hun leider Breedborst zijn in de Jungle de Woudlopers Handboek kwijt geraakt, ze kunnen hem nergens vinden.

Beschrijving van de activiteit

Jong Woudlopers waar Kwik, Kwek en Kwak en hun leider Breedborst zijn in de Jungle de Woudlopers Handboek kwijt geraakt, ze kunnen hem nergens vinden. Breedborst heeft de hulp ingeschakeld van Mowgli maar hij kan het boek ook niet vinden vraagt aan Akela dat jij mee kan zoeken met zijn speurneus hoopt Akela het boek terug kan vinden maar heeft echt hulp bij nodig van zijn horde samen met Mowgli vragen ze aan de woudlopers waar ze boek voor het laatst gezien is. Met behulp van de opdrachten kunnen ze het boek terug vinden. probeer om de welpen in teamverband samen te laten werken

Voorbereiding

De voorbereiding vergt nogal wat tijd. Er moeten namelijk opdrachten gemaakt worden, waarbij steeds enkele keuzemogelijkheden gegeven worden waar het boek zou kunnen liggen. Neem ook in de voorbereidings tijd mee dat het boek verstopt in of buiten rond het clubhuis moet worden.

Als je dit spel speelt en deze voorbereiding hebt getroffen, zou het heel tof zijn als anderen daar ook gebruik van mogen maken. Stuur deze vooral op naar de Activiteitenbank. Bedankt!

Benodigd materiaal

  • En boek (Woudlopers Handboek)
  • kaarten met opdrachten

Veiligheid

Verstop het boek niet ergens waar ze zich kunnen verwonden. Denk aan hoogtes en struikel gevaar van taken als ze gaan rennen. Vaal worden laag hangende takken nog over het hoofd gezien waar door ze makkelijk kunnen struikelen.

Aanvullende informatie

Lees 747 keer Laatst aangepast op zondag, 19 november 2023 11:33
Log in om reacties te plaatsen