zondag, 02 mei 2021 16:51

Het water in

Spring met zoveel mogelijk mensen tegelijk in het water.

Als Jacala het warm heeft, springt hij in het koele water. Met hoeveel welpen kun jij tegelijk het water inspringen? Ga met jouw horde de uitdaging aan om dit record te zetten of de breken. Verzamel zoveel mogelijk mensen bij elkaar, zet ze in een rij langs het water, geef ze een bordje met een nummer, tel af en laat ze allemaal tegelijk het water in springen. Zo zet jij met jouw horde een verfrissend record!

Bewijs

Maak een filmpje waarop iedereen, die aan de recordpoging meedoet, te zien is met een nummer in zijn hand. Zorg dat de nummer goed zichtbaar zijn en dat deze nummers in oplopende volgorde staan (van 1 t/m ?). Film vervolgens dat alle deelnemers tegelijkertijd het water in springen. Het filmpje mag niet worden bewerkt.

Voorwaarden

• Alle deelnemers zijn herkenbaar, doordat zij een nummer vasthouden voordat zij het water inspringen.
  • Alle deelnemers moeten tegelijkertijd het water inspringen.
  • Alle deelnemers moeten in het water (zwembad, meer, sloot enzovoorts) van minimaal 1.50 meter diep springen.
  • Bij een gelijke eindstand, wint de horde die als eerste het record instuurde.

• Water (zoals een zwembad, sloot of meer)
  • Bordjes of blaadjes met nummers
  • Camera

• Let op de veiligheid van de welpen. Zorg dat zij veilig het water in kunnen springen.
  • Let op de kwaliteit van het buitenwater.
  • Let op de tempartuur van de buitenlucht en het water om onderkoeling te voorkomen.
  • Spreek met andere hordes van jouw regio af om samen dit record te zetten.
Lees 18 keer Laatst aangepast op zondag, 02 mei 2021 17:25

Sport & Spel