vrijdag, 13 maart 2020 19:34

Fotomozaïek #ikscoutthuis

Maak een mozaïk door aan iedere deelnemer te vragen een foto te maken die op hun plek in de mozaïk komt.

Van te voren selecteer je een foto of thema die nagebouwd moet worden. Deze foto moet vervolgens bestaande uit kleinere foto's net zoals bij een mozaïk nagebouwd worden.

Na het maken van de foto's zullen deze samengevoegd moeten worden. Dit kan je zoveel mogelijk de deelnemers zelf laten doen.

Zorg ervoor dat iedereen mee kan doen en iedereen uiteindelijk op het eindproduct te zien is die wil.

• Deze activiteit kan je ook geheel online doen. Zorg er dan wel voor dat je het aanvult met een appgroep of een chatprogramma als Discord.
  • Aangezien er veel foto's nodig zijn voor een goede resolutie, is het nodig om óf door iedereen meerdere foto's te laten maken óf heel veel mensen te vragen. Wanneer je kiest voor het laatste, is het misschien een leuke optie om dit met de hele vereniging te doen. Betrek de ouders hier eventueel ook bij.
Lees 556 keer Laatst aangepast op donderdag, 02 april 2020 11:17

Expressie