woensdag, 22 februari 2023 15:07

Fleur's dieren fotoshoot

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Waarom / doel van de activiteit

Dieren zijn een dankbaar onderwerp voor fotografie. Ze leveren de leukste plaatjes op. Als je foto’s wilt gaan maken, ben je oplettender, je kijkt anders en merkt dingen op waar je anders aan voorbij loopt.

Beschrijving van de activiteit

Noa is gek op fotograferen. Natuur is dan een makkelijk en dieren zijn een dankbaar onderwerp voor fotografie. Ze leveren de leukste plaatjes op. Als je foto’s wilt gaan maken, ben je oplettender, je kijkt anders en merkt dingen op waar je anders aan voorbij loopt.

Noa verdeeld de bevers in groepjes, en koppelt daar een inwoner van Hotsjietonia aan. Elk groepje heeft een fotocamera of smartphone. Geef hen de opdracht om op zoek te gaan naar dieren in de omgeving om deze te fotograferen.

Zorg dat elke bever een keer aan de beurt komt om een foto te nemen. De opdracht is om de dieren zo fotogeniek mogelijk op de foto te zetten, als echte fotomodellen.

Het mogen mooie, grappige, ontroerende, schattige of bijzondere foto’s zijn, geef elke foto een leuke titel. Maak een fototentoonstelling van de allermooiste of leukste foto’s, met dieren in de hoofdrol.

Benodigd materiaal

fotocamera of smartphone

Veiligheid

.

Tips

.

Aanvullende informatie

Lees 632 keer Laatst aangepast op woensdag, 22 februari 2023 15:14
Log in om reacties te plaatsen