maandag, 22 februari 2021 13:58

Denkdag kaart / Baden Powell dag kaart maken

Op 22 februari word op denkdag / Baden Powell dag gevierd. Dit is de dag vieren we de geboorte dag van zowel Lord als Lady Baden Powell. een traditie is om op deze dag sneeuwklokjes met klimop te dragen en een kaar te versturen / te krijgen

In het voorjaar komen de bloemetjes weer boven de grond. De hyacinten, blauwe druifjes, narcissen, crocussen en niet te vergeten de sneeuwklokjes. De sneeuwklokjes zijn een van de eerste bolletjes die boven de grond komen. Vind je de sneeuwklokjes ook zo leuk. Je kunt de sneeuwklokjes ook zelf vouwen en opplakken zodat je er de hele dag naar kunt kijken.

Vouw een wit vierkant blaadje dubbel en ga verder zoals de voorbeeld foto aan geeft.

Wit en groen vouw papier

Schaar

Lijm

Stuur deze kaart als dank je wel naar vrijwilligers binnen de groep of naar eenzame mensen