donderdag, 24 december 2020 09:33

Het Heldenspel

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Waarom / doel van de activiteit

Je bent een held! Een held die heldendaden gaat uitvoeren in een wereld vol mensen, dwergen, elfen en orks. Deze wonen in verschillende steden verspreid over een groot land. Hier kan je opdrachten doen en missies uitvoeren. Je kan kiezen om mensen te helpen, maar je kan ook bestelen of plunderen. Verdien geld, goede karma of slechte karma en koop hiermee items om zo de machtigste held van allemaal te worden! Voor meer informatie: bekijk dit filmpje of lees de spelhandleiding!

Beschrijving van de activiteit

Het spel bestaat uit grofweg twee delen. Opdrachten doen en items kopen, kinderen beginnen met het doen van simpele opdrachten en verdienen hier geld mee, daarna kunnen ze items kopen die ervoor zorgen dat ze moeilijkere opdrachten kunnen doen. Deze leveren ook weer meer geld op. Het doel van het spel is uiteindelijk zoveel mogelijk punten te behalen. Voor meer informatie: check www.buiten-spellen.nl, bekijk dit filmpje of lees hier de spelhandleiding.

Benodigd materiaal

  • 304 opdracht & item kaarten
  • 600 steentjes
  • Drie tot vier bakjes voor de steentjes
  • 4 dobbelstenen

Je hebt minstens 600 steentjes nodig in zes verschillende kleuren. Daarnaast bestaat het spel uit 304 kaartjes die je hier gratis kunt downloaden en daarna moet uitprinten. Of bespaar jezelf de moeite en koop de hele mikmak in één keer op www.buiten-spellen.nl.

Veiligheid

Speel het in een bos waar de grenzen goed duidelijk zijn. Dus niet op een autoweg.

Lees 1587 keer Laatst aangepast op donderdag, 24 december 2020 17:30
Log in om reacties te plaatsen