donderdag, 25 juni 2020 20:21

Keet Kleurs water schilderij

Schilderen met water.

Stuiter heeft het warm en wil graag met water spelen. Keet Kleur weet wel wat: schilderen met water!

Samen zoeken ze een plekje op waar de zon goed schijnt. Begin bijvoorbeeld bij de stoeptegels. Maak stippen, strepen en wat je maar kan bedenken! Nu komt Prof Plof ven kijken: Hij vraagt zich af hoe lang duurt het voordat de tekening verdwenen is?

Daarnaast vraagt hij zich nog wel meer af: Probeer ook eens met je kwast over een boomstam te schilderen. Voel je de structuur van de schors? En wat gebeurt er als je planten met grote bladeren gaat beschilderen? Blijft het water liggen of druppelt het zo op je tenen? Misschien moet je je tenen meteen maar even meenemen met die kwast! Dat kriebelt lekker en ze kunnen vast ook wel wat verkoeling gebruiken!

• Kwasten
  • Water