Robot-tikkertje

(1 Stem)

Een simpel ren/tik spel waarbij je niet hoeft na te denken en bevers vooral veel energie krijt kunnen.

De robots van Stanley zijn allemaal op hol geslagen! Op de een of andere manier hebben ze ondekt hoe ze elkaar aan en uit kunnen zetten. Als er eenmaal eentje aan is is de chaos niet meer te stoppen. Stuiter vind de situatie ontzettend grappig en rolt over de grond van het lachen, terwijl Stanley met zijn handen in het haar staat.

Alle bevers staan in het speelveld klaar. Eén van de bevers mag Stuiter spelen. Stuiter zet de eerste robot aan door hem/haar te tikken "AAN!". De robot die aan staat kan nu ook rennen en helpt Stuiter om alle robots aan. Ondertussen kunnen de robots elkaar ook weer uit "UIT!" tikken. Dan moet je dus weer stil staan totdat iemand je weer aan tikt.

Lukt het Stuiter om alle robots ook weer uit te krijgen? Lukt het een robot om als enige aan te blijven? Of misschien schiet Stanley wel te hulp bij hte uitzetten van de robots.

Geen. Eventueel een speelveld afzetten.

Geen materiaal nodig

Let goed op wanneer het spel klaar is. Het moet natuurlijk niet doodbloeden, zeker als je het zonder einddoel speelt.

Lees 1835 keer Laatst aangepast op donderdag, 28 februari 2019 15:31

Sport & Spel