Natte voeten

Kort spel voor bijvoorbeeld het afsluiten van de opkomst.

De spelers geven elkaar een hand en vormen een grote kring om een cirkel die op de grond getekend is. De cirkel stelt een plas water voor. Na het startsein proberen de spelers elkaar met trekken en duwen in de plas te krijgen.

Wie "natte voeten" krijgt door in de cirkel te stappen, moet de kring verlaten. De speler die het langst op het droge kan blijven, wint. Wanneer in de kring handen worden losgelaten, dan zijn beide spelers die de verbinding hebben verbroken af.

Krijt of iets dergelijks om een cirkel op de grond te tekenen.

• Zorg ervoor dat het spel niet te lomp gespeeld wordt. Men moet elkaar niet ten val brengen.
  • Zorg ervoor dat de omgeving geen hinderlijke objecten als paaltjes of stronken bevat waartegen iemand kan vallen.
Lees 1217 keer Laatst aangepast op woensdag, 13 maart 2019 22:45

Sport & Spel