zondag, 02 mei 2021 17:05

Tekening van Dahinda

Maak een zo groot mogelijke stoepkrijttekening van Dahinda.

Ga samen met jouw horde de uitdaging aan om een zo’n groot mogelijke tekening van Dahinda te maken van stoepkrijt. Om het hele dorp of de stad te laten genieten van jullie kunstwerk, is het de bedoeling dat jullie deze tekening op het plein maken. Tekent jouw horde de grootste tekening van Dahinda? Dan zetten jullie het record.

Bewijs

Maak een foto met de stoepkrijttekening van bovenaf. De tussenruimtes tussen de 30 bij 30 stoeptegels moeten zichtbaar zijn op de foto, zodat het aantal tegels dat de afbeelding omvat, te tellen is.

Geen plein met stoeptegels bij jou in de buurt? Maak dan behalve een foto, ook een filmpje waarin de gehele tekening met rolmaat (ter hoogte van de hoogste breedte en lengte) op het plein zichtbaar is en er wordt ingezoomd op de maten op de meetlinten. Het filmpje mag niet worden bewerkt.

• De tekening moet gemaakt worden met stoepkrijt.
  • De tekening moet met de hand (zonder hulpmiddelen) en een krijtje worden gemaakt.
  • De contouren van de tekening mogen alleen voor een welpenleiding of welp worden tekend.
  • De tekening van Dahinda moet overeenkomen met de afbeelding van Dahinda zoals Scouting Nederland deze heeft uitgegeven.
  • De kleuren van Dahinda moeten overeenkomen met de originele afbeelding.
  • De tekening moet volledig worden ingekleurd.
  • Alleen welpen mogen de tekening inkleuren.
  • De tekening met de grootste lengte + breedte zet het record.
  • Bij een gelijke eindstand, wint de horde die als eerste het record instuurde.

• Stoepkrijt
  • Plaatje van Dahinda
  • Groot plein met 30 bij 30 stoeptegels of rolmaat
  • Camera

• Houd de weersvoorspelling in de gaten. Het is erg vervelend als het gaat regenen tijdens het maken van de tekening.
Lees 49 keer Laatst aangepast op zondag, 02 mei 2021 17:23

Expressie