zondag, 02 mei 2021 17:03

Watertrappelen

Blijf zo lang mogelijk watertrappelen.

Malchi kan urenlang in het water blijven drijven. Welpen kunnen dat niet. Gelukkig kunnen welpen watertrappelen. Ga jij met jouw horde aan om zolang mogelijk te watertrappelen?

Bewijs

Maak een filmpje als bewijs. Zorg dat de welp(en) de gehele tijd in beeld is. Breng daarbij ook een stopwatch in beeld die gaat lopen vanaf het moment dat de welp(en) start(en) met watertrappelen. Het filmpje mag niet worden bewerkt en er mag ook geen stopwatch na het filmen in de opnames worden gemonteerd.

Voorwaarden

• De welp moet zelfstandig, zonder hulp(middelen) zolang mogelijk watertrappelen.
  • De welp moet op één plek in het water blijven watertrappelen (dus niet verplaatsen).
  • De twee wijsvingers van de welp moeten de gehele tijd boven water blijven.
  • Er mag alleen gezwommen met de benen.
  • De welp mag de bodem niet raken.
  • Het water moet helder genoeg zijn, zodat de gehele welp zichtbaar is in het filmpje.
  • Bij een gelijke eindstand, wint de horde die als eerste het record instuurde.

• Stopwatch
  • Camera

• Let op de veiligheid van de welpen.
Lees 39 keer Laatst aangepast op zondag, 02 mei 2021 17:23

Sport & Spel