woensdag, 26 augustus 2020 22:28

Laura's Letters

Een Leuk, Onbaatzuchtig en Oog Opende Project. "De beste dingen komen in kleine verpakkingen."

Mijn naam is Laura Muijrers, en ik ben 16 jaar oud. Eerste jaar junior die de Verenigde Wereld bijwoont College in Maastricht, Nederland. Ik ging ook naar de middelbare school in Weston, MA.

Ik begon mijn project "Laura's Letters" ongeveer twee maanden geleden met de bedoeling om een activiteit te creëren die kinderen en kwetsbare bevolkingsgroepen met elkaar in contact brengen. En dit tijdens de uitdaging van de pandemie omstandigheden. Ik heb twee versies van een "letter" schets dat kinderen kunnen kleuren en persoonlijke berichten te schrijven die worden doorgestuurd aan samenwerkende organisaties die zich ertoe verbonden om deze brieven te verspreiden naar mensen die zouden kunnen profiteren van een warm een troostende gedachte. Organisaties zoals het Toon Hermans Huis, Serveer de Stad Maastricht, Traject, Engelse Kinderopvang Maastricht en meer hebben hun dankbaarheid uitgesproken om deze tokens van troost te kunnen ontvangen, en ik ben dankbaar dat ik in staat was om deel te nemen aan het proces hiervan.

Ik heb me gerealiseerd dat dit project ook gezinnen in staat heeft gesteld om het gesprek met kinderen over hun uitdagingen tijdens het sociaal isolement te beginnen. Veel kinderen die hulp nodig hebben bij het verwerken van de ontberingen, maar niet weten hoe hun behoeften te uiten. Ik ben ook blij om te zien hoe de technologie heeft geholpen met brede verspreiding en contactloos geven. Ik stel je voor om een wereldwijd netwerk te creëren waar eenvoudige acties kunnen doorklinken naar vele. Zoals het gezegde luidt: "De beste dingen komen in kleine verpakkingen". En ik maak graag van deze brieven de "kleine verpakkingen" die de "beste dingen" zijn voor de gever en de ontvanger.

Lauras Letters1Lauras Letters2Lauras Letters3Lauras Letters4

Lees 461 keer Laatst aangepast op woensdag, 26 augustus 2020 22:46