donderdag, 04 juni 2020 14:36

Stoepkrijt aankleedpop

Creatief met aankleed poppen, maar dan anders

Thema bevers

Stuiter zit bij Keet Kleur. Keet heeft een bak met stoepkrijt buiten staan met daagrnaast een wasmand vol met kleren. Stuiter is nieuwegierig wat Keet hiermee wil, Maar keet is een beetje geheimzinnig en vraagt alleen aan stuiter of hij op de grond wil gaan liggen met zijn armen en benen wijdt. Keet pakt een krijtje en begint met het omtrekken van Stuiter. Dat eenmaal gedaan wordt het voor Stuiter duidelijk: Hij mag zijn omtrek gaan aankleden!

Thema welpen

Mowgli en Shanti zijn bij de Guha grotten bezig met papieren aankleed poppen. Ze veranderen elke pop regelmatig an kleding en samen met die poppetjes beleven ze allerlei denkbeeldige avonturen. Mor komt aanlopen en ziet de 2 bezig en bedenkt een geweldig idee: waarom die papieren poppen gebruiken als er 2 echte zitten. Mor stelt voor om Mowgli en Shanti met krijt te gaan omtrekken op de stoep.

Hierna geeft hij Mowgli en Shanti de opdracht om kleding (die nog gewassen moet worden!) te verzamelen.

Mowgli en Shanti zijn benieuwd wat Mor hiermee wil, maar al snel wordt het duidelijk: Mor laat ze de stoepkrijt versie van zichzelf aankleden.

• Stoepkrijt,
  • Kleding uit de wasmand

Dit spel is erg leuk om op de (een na) laatste dag te doen van zomerkamp

Lees 939 keer Laatst aangepast op maandag, 17 mei 2021 19:58