Chain reaction

Maak met behulp van allerlei materiaal dat je voorhanden hebt een zo origineel mogelijke chain reaction.
Dit is een kettingreactie, waarbij je in het begin één kleine handeling verricht, waarna er een heel proces aan acties plaats vindt. De bekendste is natuurlijk Domino Day, waarbij één dominotsteentje wordt aangetikt en er miljoenen vallen, maar er zijn nog veel anderen. Voorbeelden zijn de kettingreacties van RA 615 of die van RSA 317 op YouTube.

Het is eigenlijk heel simpel. Je zet de materialen achter elkaar zodat je een zo origineel mogelijke kettingreactie krijgt. Probeer verder te denken dan alleen een rollend balletje of een rijtje dominostenen (of een variatie in de vorm van CD's, boeken, blokjes enzovoorts).

Opzoeken van het materiaal. Maar daar kun je zo lang over doen als je wilt.

Er is geen vaste set materialen. Om het origineel te maken laat je iedereen van thuis allerlei wegwerpmateriaal meebrengen.

• Je kunt best dingen doen met vuur (kaarsje brandt een touwtje door en zet een slinger in werking), maar let daarbij wel op de standaard veiligheid.
Lees 2191 keer Laatst aangepast op dinsdag, 20 september 2016 15:31

ExpressieSport & Spel