maandag, 31 augustus 2015 02:00

Hallo, hier Holland!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Waarom / doel van de activiteit

Social media is maar een enkele manieren om met andere over heel de wereld contact te hebben en te onderhouden. Zeker scouts zijn geïntesseerd in de wereld om hen heen, die verder gaat dan het tuinhek.

Beschrijving van de activiteit

Zoek binnen je groep uit of er al eens iemand als scout naar het buitenland is geweest en vraag dan of er (blijvende) contacten uit zijn ontstaan. Vraag of je die contacten mag gebruiken voor deze specifieke opdracht. Per ploeg gaat men werken aan het corresponderen (als ploeg) met een scout uit het buitenland. Het is de bedoeling dat er hoofdzakelijk gecorrespondeerd wordt over Scouting en het spel en niet over personen. Dus de vragen zouden kunnen gaan over het Scoutingsysteem, wat voor Scoutingspelen men speelt, hoe hun kampen eruit zien, over hoe groot hun troep is, etc. In de correspondentie vragen zij ook of men een foto wilt opsturen van hun ploeg. Laat ze zelf ook een foto meesturen.

Hebben je scouts interesse om op persoonlijke titel met buitenlandse scouts te corresponderen, laat hen dan contact opnemen met Team Internationaal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorbereidingstijd

Minimaal.

Benodigd materiaal

  • Pennen.
  • Papier.
  • Foto's.

Tips

  • Je kunt een wedstrijdelement toevoegen. Bijvoorbeeld welke bak/ploeg krijg het snelst antwoord, of wie heeft er contact met scouts die het verst weg wonen.
Lees 2374 keer Laatst aangepast op dinsdag, 08 september 2020 22:20
Log in om reacties te plaatsen