zondag, 08 april 2018 13:07

Platte foto voor Chil

Chil ziet de wereld van bovenaf. Daarom ziet Chil de dingen die plat op de grond liggen het beste. De welpen gaan een platte foto maken voor Chil.

Chil ziet de wereld van bovenaf. Daarom ziet Chil de dingen die plat op de grond liggen het beste. De welpen gaan een platte foto maken voor Chil die Chil van boven goed kan bekijken.
De welpen mogen hiervoor eerst met stoepkrijt een mooie tekening maken, waarbij ze zelf ook onderdeel worden van de tekening. (Zie tips voor inspiratie.) Naast stoepkrijt mogen de welpen ook andere platte materialen gebruiken zoals fietsbanden, stoelen, palen etc. Zolang het maar een platte foto is.
Maak als leiding een voorbeeld. (Zie tips)

Als de foto klaar is, dan kun je nog van vier palen en touw een mooie fotolijst maken.
Tot slot maak je natuurlijk nog een echte foto van de platte foto. Maak deze zoveel mogelijk ook van bovenaf.

• Stoepkrijt
  • Palen en touw voor fotolijst
  • Eventuele andere extra (platte) materialen zoals touw, palen, fietsbanden, zeil, takken, ...

Maak als leiding een voorbeeld zodat de welpen beter begrijpen wat de bedoeling is. Dit voorbeeld kan in de vorm van een foto zijn. Als je op Internet met de zoektermen "foto stoepkrijt" zoekt op afbeeldingen kun je meerdere stoepkrijt-foto's vinden ter inspiratie voor mogelijke platte foto's.
Als je geen tegels hebt op je terrein om op te stoepkrijten, gebruik dan andere materialen.

Lees 792 keer Laatst aangepast op donderdag, 12 april 2018 09:44

Expressie