zondag, 08 april 2018 12:53

Hologram maken

De toekomst is nu. Of bijna. Een tijd waarin we gebruik maken van hologrammen is weer een stukje dichterbij. Met deze tutorial kun je namelijk je eigen 3D-hologram maken met behulp van je smartphone. En er komen geen 3D-brillen aan te pas.
Je neemt eerst wat ruitjespapier voor de juiste afmetingen van het plastic. Dan gebruik je CD-hoesjes voor het plastic frame. Met een stanleymes snij je vervolgens de plastic zijkantjes uit. Deze plak je aan elkaar en zet je op je smartphone. Dan hoef je alleen nog maar het licht uit te doen en je hebt je eigen 3D-hologram.

Wat heb je nodig?

• Doorschijnend hard plastic,
  • ruitjespapier,
  • een stanleymes,
  • jouw telefoon
  • een filmpje.

Leg een stuk karton of een placemat op tafel om de tafel te beschermen tegen het snijden met een stanleymes.

Lees 514 keer Laatst aangepast op donderdag, 12 april 2018 08:49

Expressie