woensdag, 27 maart 2019 15:11

Zeil Pim Pam Pet (Waterspel)

Probeer zo snel mogelijk op de aangegeven koers te gaan zeilen.

Draai aan het rad en ga vervolgens zo snel mogelijk op de juiste koers zeilen. Andere bemanningsleden kunnen dit controleren.

Variant makkelijk: zeilboot met afkorting
Variant spieken: zeilboot als je rad eraf haalt zie je afkorting
Variant moeilijk: zeilboot

Blijf tijdens dit spel letten op het verkeer op het water, en hou je aan de algemeen gendende vaarregels

• Beginnende waterscouts starten met variant makkelijk. Als ze meer zeilervaring hebben gaan ze naar variant spieken of moeilijk. Hierbij kunnen ze alleen kijken naar de stand van de zeilen.
  • Om het spel langer mee te laten gaan, kun je het spel lamineren.
Lees 283 keer Laatst aangepast op zaterdag, 15 juni 2019 14:59

2 reacties

• Reactielink Robin Bastiaan maandag, 03 juni 2019 23:33 Geplaatst door Robin Bastiaan

Hoi Yvonne, dit was een foutje die gelukkig inmiddels is verholpen. Ik ben benieuwd naar hoe het uitvoeren van het spel verlopen is. Veel plezier!

Rapporteren
  • Reactielink maandag, 01 april 2019 14:02 Geplaatst door Yvonne Verstappen

Om de bijlage te downloaden moet er ingelogd worden, bij andere spellen is dit niet het geval. Klopt dit?

Rapporteren